Miebeth Mikkers

november 22, 2021

November 19, 2021

Mijn naam is Miebeth Mikkers, 63 jaar. Ik speel slaggitaar in een band en op een zeker moment wilden we een nummer (Long As I Can See The Light van Creedence Clearwater Revival) spelen waarin saxofoon wordt gespeeld. Jaren geleden heb ik wat les gehad en een beetje gespeeld, maar dit nummer wil ik wel graag goed neerzetten, (ook omdat we in de toekomst nog twee nummers met saxofoon willen gaan spelen), dus ben ik op zoek gegaan naar een saxofoon leraar.

Hoewel gericht op dit nummer, laat Greg je je techniek ontwikkelen door ook aandacht te besteden aan de basis. Vanaf les 1 waren de lessen zeer leerzaam en vooral ook inspirerend. Greg laat je je hele instrument verkennen met toonladders die voor dit liedje van belang zijn. Greg leert je spelen op je gehoor, zodat je geen noten hoeft te kunnen lezen om goed op je instrument te kunnen spelen. Liedjes, akkoorden, toonladders, improvisatie, het komt allemaal voorbij. Het heeft mij heel veel (zelf)vertrouwen gegeven. De andere bandleden vinden dat ik elke week beter word en dat ze ook merken dat mijn zelfvertrouwen groeit.

Ik vind dat Greg een hele goede balans vindt in het meedenken in het goed spelen van een specifiek nummer en technieken om je spel gemakkelijker te maken en hij motiveert om elke dag de saxofoon te pakken en de oefeningen uit te voeren. Ik wil Greg van harte aanbevelen aan iedereen die meer uit zijn instrument wil halen.

Miebeth Mikkers,